Am investit permanent în modernizarea activităţilor noastre, precum şi în parcul de utilaje. Astfel , la ora actuală avem în proprietate următorul parc de auto-utilaje :

  • Utilaje de mică mecanizare folosite în activitatea de spaţii verzi: drujbe, motocoase, motosecatoare, motocultoare;
  • Utilaje de transport : autobasculante 10-40 tone, tractoare rutiere, autoutilitare cu platformă basculabilă, autocisterne de udat spaţii verzi;
  • Utilaje construcţii : autogreder, buldozere, cilindri compactori, macara, maşină de frezat asfalt, maşină de împrăştiat emulsie, buldoexcavator, excavator pe pneuri sau şenile, plăci vibratoare, maiuri compactoare, motocompresor.
  • La Staţia de asfalt, betoane şi prefabricate şi la Staţia de sortare s-au modernizat centrala de gospodărie bitum, predozatorul de agregate, granulatorul, ciurul, laboratoarele şi birourile. Totodata s-a investit în echipamente pentru producţia de borduri, pavele şi silozuri de depozitare.
  • Activitatea de confecţionare mobilier urban a fost înfiinţată în urma investiţiilor în echipamentele pentru producţia mobilierului şi a prelucrării fierului forjat.
  • În activitatea de agrement am investit în achiziţionarea a 22 de hidrobiciclete, a modernizării ştrandului din minicipiu, a curăţării lacurilor din oraş şi a populării lor cu peşte. Nu în ultimul rând am înfiinţat locuri de joacă la standarde europene în fiecare parc din municipiu şi am reabilitat toaletele publice.

Noutăţi

• Conducerea SC URBIS-SERV SRL BUZĂU organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de șef secție Auto-Utilaje.

• Consiliul de administraţie al societăţii SC URBIS-SERV SRL BUZĂU a adoptat astazi 22.02.2018 Hotărârea privind numirea domnului Nicoară Silviu în funcţia de director executiv.

  • Comisia de nominalizare şi remunerare numită prin Hotărârea nr. 26/2017 a Consiliului de Administraţie al SC Urbis-Serv SRL Buzău, după prezentarea măsurilor concrete de armonizare a activităţii de management al societăţii cu scrisoarea de aşteptări, stabileşte cu unanimitate de voturi candidatura domnului Nicoară Silviu ca fiind căştigătoare.

 •  Comisia de nominalizare şi remunerare numită prin Hotărârea nr. 26/2017 a Consiliului de Administraţie al SC Urbis-Serv SRL Buzău a procedat astăzi 12.01.2018 la verificarea, evaluarea şi selecţia dosarelor depuse pentru ocuparea funcţiei de Director Executiv şi a întocmit Pocesul Verbal nr. 132/12.01.2018 , ce poate fi descărcat din Secţiunea Descarcă->Hotărâri ale Consiliului de Administraţie->Procedură selecţie Director Executiv.
 • Consiliul de Administraţie al SC URBIS-SERV SRL BUZĂU, cu sediul în Municipiul Buzău, str. Nicolae Bălcescu nr. 56, organizeaza concurs pentru ocuparea funcţiei de director executiv al societăţii

Dă-ne un "Like" pe Facebook!